23.05.2009 г., 2:09 ч.

Сърцето ми... 

  Поезия
404 0 0

Моето малко ранимо сърце

все тъй силно те обича,

не зная с коя си, нито къде,

но пред теб няма да коленича.

 

Няма да те моля да се върнеш,

няма аз да прося любовта,

но искаш ли завинаги да тръгнеш,

мислиш ли, че ще ти позволя?

 

© Юлия Борисова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??