10 nov 2020, 20:01

Съществуваме 

  Poesía » Civil
169 0 2

Съществуваме
 

В илюзии за слънчеви  изгреви,
заспиваме залезно в дните си,
в полутонове на крачки по минали
неизживени, пропуснати мигове,

 

пишем красиви, тихи въздишки
по нечие трудно сбогуване,
стоим и, не виждаме всичко
в, което днес  съществуваме. 

 

Че времето сиво се свлича-
от мамещи "нови" безумни идеи
на лидери, гордо накичени-
загубели святото Божие семе. 

 

В тази тъжна и мрачна картина
нахвърлям по няколко щтрихи,
да не забравя, че святото в мен
все още е обич в очите ми!

© Елеонора Крушева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??