19 ene 2019, 14:06

Сътворение 

  Poesía » Otra
391 0 0

Взех устните ти,

твоите клепачи,

трапчинката на твоята брадичка,

онази бенка под окото,

горещите ти длани,

поривите на внезапна нежност

от докосването на телата ни.

Вдъхнах му дихание

от моята надежда

и го поселих

в Едемската градината

на сърцето си,

сред злачните треви на

любовта ми.

 

Каква горчива безвъзвратност,

Господи, в плача ми

отвъд високите стени на Рая!

© Boyana Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??