19.01.2019 г., 14:06 ч.

Сътворение 

  Поезия » Друга
378 0 0

Взех устните ти,

твоите клепачи,

трапчинката на твоята брадичка,

онази бенка под окото,

горещите ти длани,

поривите на внезапна нежност

от докосването на телата ни.

Вдъхнах му дихание

от моята надежда

и го поселих

в Едемската градината

на сърцето си,

сред злачните треви на

любовта ми.

 

Каква горчива безвъзвратност,

Господи, в плача ми

отвъд високите стени на Рая!

© Boyana Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??