22 mar 2008, 19:24

Съвест 

  Poesía
769 0 2
 

Усещам, че си идвала -

оставила си аромата си навсякъде.

Чувствам студените

отпечатаци от ръцете ти по себе си...

Виждам постъпките си,

за които ти си виновна...

Усещам, че си идвала...

Отново съм объркана,

както бях и преди.

Чувствам непоколебимото

ти присъствие и ме е страх.

Виждам постъпките си,

грижливо запазени,

за да ми ги напомняш!

 

© Някога Някъде Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??