Mar 22, 2008, 7:24 PM

Съвест 

  Poetry
753 0 2
 

Усещам, че си идвала -

оставила си аромата си навсякъде.

Чувствам студените

отпечатаци от ръцете ти по себе си...

Виждам постъпките си,

за които ти си виновна...

Усещам, че си идвала...

Отново съм объркана,

както бях и преди.

Чувствам непоколебимото

ти присъствие и ме е страх.

Виждам постъпките си,

грижливо запазени,

за да ми ги напомняш!

 

© Някога Някъде All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??