15 oct 2013, 20:18

Съвет от приятел 

  Poesía » Otra
431 0 0

Опитвам се да помогна на една жена,

от тъжна весела да бъде.

Изпратих моята усмивка да я променя,

да се зарадва.

Но не се получи.

Опитах се с глас да я разсмея,

разсмя се душичката, но дали оздравя

не можах да разбера.

Слънце, някой път и сълзите помагат.

Ако имаш време поплачи си днес

и вечерта ще бъдеш пак усмихната жена.

Но и тъжна да останеш,

пак ще те обичат хората до теб.

© Наско кирилов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??