Опитвам се да помогна на една жена,
от тъжна весела да бъде.
Изпратих моята усмивка да я променя,
да се зарадва.
Но не се получи.
Опитах се с глас да я разсмея,
разсмя се душичката, но дали оздравя
не можах да разбера.
Слънце, някой път и сълзите помагат.
Ако имаш време поплачи си днес
и вечерта ще бъдеш пак усмихната жена.
Но и тъжна да останеш,
пак ще те обичат хората до теб.
© Наско кирилов All rights reserved.