29 jun 2016, 7:55  

Тайната 

  Poesía
451 0 2

Тайната

 

Защо ми трябва зрънце в тебе да посявам
и по-късно плодовете на желанията си да бера.
Нима във този случаи не те лишавам
от изборът ти на съдба?

 

Ако ти си просто отразената реалност,
така жадувана от мен.
Не е ли признак за нахалност,
да бродя кътче в твоя ден?

 

Ако те хвана в плен на своя паралел,
Знам, не ще те заслужавам.
Щом в свободата ти ожесточено съм се клел,
то зрънцето на теб го поверявам.

© Пенка Ламбева Todos los derechos reservados

Размисли...

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??