24 mar 2013, 19:07  

Тайнство 

  Poesía » De amor
630 0 1

Тайнство


И отново си мисля за тебе, Любими..
И отново въздишам във мрак озарен.
Пиша по листа заглъхнали рими
и прегръщат се весели багри у мен.

Тази вечер е толкова мека и бистра,
а разлистени клони протягат ръце,
с мила усмивка Луната сребристра
на мойте мисли и пориви дава криле.

Дали защото си мисля за тебе, Любими?...
Смълчан и възкръснал във мрак озарен.
Рисувам по листа политнали рими
и се кръстят лазурни сияния в мен.


Лъчиста

© ЛЪЧИСТА Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??