Mar 24, 2013, 7:07 PM  

Тайнство 

  Poetry » Love
632 0 1

Тайнство


И отново си мисля за тебе, Любими..
И отново въздишам във мрак озарен.
Пиша по листа заглъхнали рими
и прегръщат се весели багри у мен.

Тази вечер е толкова мека и бистра,
а разлистени клони протягат ръце,
с мила усмивка Луната сребристра
на мойте мисли и пориви дава криле.

Дали защото си мисля за тебе, Любими?...
Смълчан и възкръснал във мрак озарен.
Рисувам по листа политнали рими
и се кръстят лазурни сияния в мен.


Лъчиста

© ЛЪЧИСТА All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??