24 feb 2009, 9:31

Такава ме искаш 

  Poesía » De amor
797 0 20

Закачливо в лицето ми слънцето свети,
палави зайчета скачат по мен,
клони полюшват цветни дървета,
с усмивка започвам новия ден.
Пламък в очите ми бляска издайно,
цялата обич събрана е в тях,
любовта ми за никой сега не е тайна,
в очите ти мъжки дори го видях.
Такава ме искаш, такава ме имаш -
с усмивката слънчева на малко дете,
с шепи любов от сърцето ми вземаш,
съдбата ни сякаш вълшебник плете.

 

© Валка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??