Feb 24, 2009, 9:31 AM

Такава ме искаш 

  Poetry » Love
798 0 20

Закачливо в лицето ми слънцето свети,
палави зайчета скачат по мен,
клони полюшват цветни дървета,
с усмивка започвам новия ден.
Пламък в очите ми бляска издайно,
цялата обич събрана е в тях,
любовта ми за никой сега не е тайна,
в очите ти мъжки дори го видях.
Такава ме искаш, такава ме имаш -
с усмивката слънчева на малко дете,
с шепи любов от сърцето ми вземаш,
съдбата ни сякаш вълшебник плете.

 

© Валка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??