31 oct 2007, 16:44

Тактика 

  Poesía » Otra
539 0 6
 

Тактика

 

Сянката е стимул за растежа.

Стига да е буден в теб стремежа.

Просто леко пропълзи в страни

и расти, расти, расти

ПРЕКРАСНО ЦВЕТЕ.

© Петър Варчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??