31.10.2007 г., 16:44 ч.

Тактика 

  Поезия » Друга
537 0 6
 

Тактика

 

Сянката е стимул за растежа.

Стига да е буден в теб стремежа.

Просто леко пропълзи в страни

и расти, расти, расти

ПРЕКРАСНО ЦВЕТЕ.

© Петър Варчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??