Oct 31, 2007, 4:44 PM

Тактика 

  Poetry » Other
538 0 6
 

Тактика

 

Сянката е стимул за растежа.

Стига да е буден в теб стремежа.

Просто леко пропълзи в страни

и расти, расти, расти

ПРЕКРАСНО ЦВЕТЕ.

© Петър Варчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??