26 jun 2006, 13:59

Там 

  Poesía
860 0 9
              Там...в града на човешката болка
           срещнах едно къдрокосо момче,
              към мен,то ръка протегна и каза:
                 -Върви!

          Поведе ме през водопад от звездопади,
            покрай бури и отломки на души,
          през лъжи ,толкоз много болки и само промълви:
               -Мълчи!

             Вървях,задъхвах се и страдах
            и молих се на икони-без очи,
          Ръце несретници подаваха
            да просят обич..за изтиналите си души!

           Момчето спря..усмихна се,попита:
          -Спасение ли търсиш в града?
          Вдигни глава...най-нежната молитва отправи към любовта!

© Евелина Мавродиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??