5 jun 2019, 14:04

Там, тя 

  Poesía » Filosófica
969 1 0

Там някъде живееше тя - 

Онази дивата, волната, обичливата.

 

Тя даваше -  без да иска, 

Тя помагаше - без да търси нещо в замяна, 

Тя обичаше - без да я обичат, 

Тя уважаваше - без причина, 

Тя слушаше - без да чуват нея.

 

Тя беше чиста като момина сълза,

А светът дори не я съзря. 

 

 

© К. И. Александрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??