30 sept 2008, 23:37

Танц 

  Poesía » Del paisaje
736 0 9

 

 

Изтръгната от писъка на времето,
танцува боса с вятъра студен
молитва, потопена в светлото
на тих копнеж, предоблачно смутен.


Затоплила посоките му северни,
прегърнала дъждовния му глас.
Изпила нежността на глътки есенни,
стопи се между ъгъла и нас.

© Геновева Христова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??