11 jul 2010, 11:39

Тати 

  Poesía » Otra
613 0 0

Пред снимка избеляла, в рамка запрашена,

скрита някъде сред стари вещи на тавана,

стоя притихнал, свил си коленете на земята

и гледам в нищото - аз виждам през стената...

 

 

Видях как с теб хвърчило правим като пепруда,

как пързалям се със ските твои по снега студен,

как с въдицата подарена  хващам първата си риба,

как в дядо мраз открих те пременен...

 

 

Така стоя, а времето минава неусетно тихо

лишава ме сега от мъничкото в тази стая...

 

 

© Тихомир Атанасов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??