Духът ми Ти държиш в Своите ръце!
И за душата ми се грижиш,
покриваш ме с криле!
Стария човек събличаш,
чистиш с огън моята душа,
покорство и смирение се вплитат
в новото създание - сега.
Обличаш ме с Любов,
С Радост, с Мир и с Красота.
Даряваш ми живот - изобилен до века.
С песен ме даряваш,
устните ми славят Те сега.
От Трона ти извори потичат,
от сърцето ми - хвала!
Ти си моята награда,
твърде голяма при това!
На Тебе тихо уповавам.
И през деня, и през нощта!
© Даниела Йорданова Todos los derechos reservados