Тази истина прави следи...
Чак до кръв ме продира.
Жестоко!
Не е сън, както беше преди.
Не е мит.
Тя отваря посока!
И не може да чака мига,
в който аз ще насиля съдбата...
Иска всичко докрай.
И сега!
Безвъзвратно обръща душата!
Прекатурва излишни неща,
разпилява ненужните смисли...
Осветлява и фалш, и лъжа,
та...
сърцето докрай да изчисти!
© Руми Бакърджиева Todos los derechos reservados