24.05.2013 г., 9:52 ч.

Тази истина 

  Поезия » Философска
472 0 6

Тази истина прави следи...

Чак до кръв ме продира.

Жестоко!

Не е сън, както беше преди.

Не е мит.

Тя отваря посока!

И не може да чака мига,

в който аз ще насиля съдбата...

Иска всичко докрай.

И сега!

Безвъзвратно обръща душата!

Прекатурва излишни неща,

разпилява ненужните смисли...

Осветлява и фалш, и лъжа,

та...

сърцето докрай да изчисти!

© Руми Бакърджиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??