7 ene 2009, 16:39

Тази нощ (може би) 

  Poesía » Versos blancos
713 0 18

 

 

 

тази нощ ще боли и ще стене

ще мечтае за бъдещи спомени

ще проклина всичко отминало

изостанало

и ненадминато

тази нощ ще ръми

окончателно

ще ридае притворно

навярно

ще звучи във душите ни

нека

тази нощ

ще е може би смешна

ще е тъжен роял по косите ни

безнадеждно

ще топлим ръцете си

ще си свием гнездо от мечти

и с безмълвни сърца отънели

отегчено

ще търсим надежда

 

 

 

 

© Геновева Христова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??