25 abr 2007, 22:51

Тази нощ ще е наша, нали? 

  Poesía
1400 0 10

Поръси ми пътека от рози,
постели ми легло от мечти,
залепи ми звезда на челото,
тази нощ ще е наша, нали?

Покани ме във твоите покои,
а на шкафчето свещ  запали,
да отпием шампанско за здраве,
тази нощ ще е наша, нали?

Понеси ме в ръцете си здрави,
подари ми безкрайна любов,
положиме в сатенено ложе
и люби ме, люби ме, люби...



© Анета Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??