25.04.2007 г., 22:51 ч.

Тази нощ ще е наша, нали? 

  Поезия
1394 0 10

Поръси ми пътека от рози,
постели ми легло от мечти,
залепи ми звезда на челото,
тази нощ ще е наша, нали?

Покани ме във твоите покои,
а на шкафчето свещ  запали,
да отпием шампанско за здраве,
тази нощ ще е наша, нали?

Понеси ме в ръцете си здрави,
подари ми безкрайна любов,
положиме в сатенено ложе
и люби ме, люби ме, люби...



© Анета Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??