Apr 25, 2007, 10:51 PM

Тази нощ ще е наша, нали? 

  Poetry
1393 0 10

Поръси ми пътека от рози,
постели ми легло от мечти,
залепи ми звезда на челото,
тази нощ ще е наша, нали?

Покани ме във твоите покои,
а на шкафчето свещ  запали,
да отпием шампанско за здраве,
тази нощ ще е наша, нали?

Понеси ме в ръцете си здрави,
подари ми безкрайна любов,
положиме в сатенено ложе
и люби ме, люби ме, люби...



© Анета All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??