13 sept 2010, 20:13  

Тази вечер ще бъда щастлива 

  Poesía » De amor
1905 0 31

 

Тази вечер ще бъда щастлива

 

Ти си мойто желязно момче –

обелиск огнедишащ сред мрака.

Златнорунни надежди ковеш – 

фойерверки, маркиращи зрака.

 

Тази вечер ще бъда щастлива –

искам толкова малко сега...

Глътка слънце, вода да съм жива,

просто пак да съм тази жена,

 

дето твойта пустиня преброжда

и намира оазис в нощта,

дето тихо в съня ти дохожда

и орисва го с майска роса,

 

дето кротки светулки превръща

в жаден пламък, щуреещ в кръвта,

дето всяка омраза прекършва

и възражда с финес любовта.  

 

  

 

 

© Плами Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??