24 may 2009, 14:55

Те викаха дните си 

  Poesía
508 0 3

Те викаха дните си

Крещейки към нищото

Без гняв

Без изнасилени

Чувства

Те искаха дните си

Обратно

А дните им не се връщаха

 

Свят на три бездомни

Дрипави

Остарели глупци

Син спирт разреден с вода

За да им е топло през зимата

Те са

Завинаги прегърнати

В нуждата един от друг

Те са...

 

И те ще бъдат завинаги

 

Те викаха дните си

А аз не им дадох нищо

Защото нямах каквото искаха

А те в шепите си още го стискат...

Нищото

 

23.05.2009

© Десислав Илиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??