И тази година почти се катурна,
слагам коледните сладки
да се пекат във фурната.
В стаята на елхови клонки мирише,
на мед, канела, лимони. Време е
на дядо Коледа писмо да напиша.
Или дядо Боже днес да помоля?
Радост и Любов по света да има!
По-малко болести и неволи.
За всеки човек - топла храна и къща,
надежда, работа и мечти. И по една
Сродна душа, силно да го прегръща.
Грешките да са поправими.
Усмивки на лицата човешки,
а за мен с морето незабравимо
среща и Любов – истинска, вечна!
© Ирен Todos los derechos reservados