28.11.2011 г., 0:25 ч.  

Предколедно 

  Поезия » Любовна
940 0 5

И тази година почти се катурна,

слагам коледните сладки

да се пекат във фурната.

 

В стаята на елхови клонки мирише,

на мед, канела, лимони. Време е

на дядо Коледа писмо да напиша.

 

Или дядо Боже днес да помоля?

Радост и Любов по света да има!

По-малко болести и неволи.

 

За всеки човек - топла храна и къща,

надежда, работа и мечти. И по една

Сродна душа, силно да го прегръща.

 

Грешките да са поправими.

Усмивки на лицата човешки,

а за мен с морето незабравимо

среща и Любов – истинска, вечна!

© Ирен Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??