Ти, слънцето грее в косите ти.
Ти, дъждът облива тялото ти.
Ти, преобърна светът ми.
Ти, подлудяваш ме.
Ти, запленяваш ме.
Ти, направи собствен свят.
Ти, си ангела и демона за мен.
Ти, се настани в сърцето ми.
Ти роди детето ни.
© Цветан Todos los derechos reservados