Jul 11, 2018, 1:03 AM

Ти 

  Poetry » Love
335 0 0

Ти, слънцето грее в косите ти.

Ти, дъждът облива тялото ти.

Ти, преобърна светът ми.

Ти, подлудяваш ме.

Ти, запленяваш ме.

Ти, направи собствен свят.

Ти, си ангела и демона за мен.

Ти, се настани в сърцето ми.

Ти роди детето ни.

© Цветан All rights reserved.

05.10.2010г. Енгера Испания

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??