11 июл. 2018 г., 01:03

Ти 

  Поэзия » Любовная
339 0 0

Ти, слънцето грее в косите ти.

Ти, дъждът облива тялото ти.

Ти, преобърна светът ми.

Ти, подлудяваш ме.

Ти, запленяваш ме.

Ти, направи собствен свят.

Ти, си ангела и демона за мен.

Ти, се настани в сърцето ми.

Ти роди детето ни.

© Цветан Все права защищены

05.10.2010г. Енгера Испания

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??