11.07.2018 г., 1:03 ч.

Ти 

  Поезия » Любовна
327 0 0

Ти, слънцето грее в косите ти.

Ти, дъждът облива тялото ти.

Ти, преобърна светът ми.

Ти, подлудяваш ме.

Ти, запленяваш ме.

Ти, направи собствен свят.

Ти, си ангела и демона за мен.

Ти, се настани в сърцето ми.

Ти роди детето ни.

© Цветан Всички права запазени

05.10.2010г. Енгера Испания

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??