Очите ти - портал към Рая.
В сърцето ми - усещам с теб безкрая.
Усмивката ти - слънчеви лъчи.
В душата ми - ярко щастие блести.
Прегръдката ти - дом цял.
Времето с теб - миг от вечността спрял.
Гласът ти - мелодия най-красива.
Хармонията между нас - тя ни слива.
Очите ти - портал към Рая.
Гледам те и душите ни са
свързани - аз зная.
В сърцето ми единствена звезда
си ти, щастието в моя живот.
Щом до теб съм, аз се чувствам
жива, чувствам истинска любов.
© Майчето Todos los derechos reservados