5.10.2022 г., 15:41 ч.

Ти 

  Поезия » Любовна, Философска
536 0 7

Очите ти - портал към Рая.

В сърцето ми - усещам с теб безкрая.

Усмивката ти - слънчеви лъчи.

В душата ми - ярко щастие блести.

Прегръдката ти - дом цял.

Времето с теб - миг от вечността спрял.

Гласът ти - мелодия най-красива.

Хармонията между нас - тя ни слива.

Очите ти - портал към Рая.

Гледам те и душите ни са 

свързани - аз зная.

В сърцето ми единствена звезда 

си ти, щастието в моя живот.

Щом до теб съм, аз се чувствам 

жива, чувствам истинска любов.

© Майчето Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??