Попита ме един човек
защо живея в дворец.
Ако добре се чувствам аз
да ме обкръжават прислужници през час.
Дали намирам спокойствие
в голямото удоволствие.
Ще бъда ли добра и наивна жена,
или няма да смирявам глава и пред съда.
И едно последно, ще мога ли в този живот да сътворя нещо сама,
или ще ми се носи всичко на ръка.
Разминах го и продължих,
съжалявайки, че в думите му се задълбочих!
© Косара Коцева Todos los derechos reservados