Jul 15, 2012, 10:56 PM

Ти избираш 

  Poetry » Phylosophy
519 0 1

Попита ме един човек

защо живея в дворец.


Ако добре се чувствам аз

да ме обкръжават прислужници през час.


Дали намирам спокойствие

в голямото удоволствие.


Ще бъда ли добра и наивна жена,

или няма да  смирявам глава и пред съда.


И едно последно, ще мога ли в този живот да сътворя нещо сама,

или ще ми се носи всичко на ръка.


Разминах го и продължих,

съжалявайки, че в думите му се задълбочих!



© Косара Коцева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??