23 feb 2012, 9:52  

Ти, моя робска гръд! 

  Poesía » Filosófica
464 0 0

 

 Ти, моя робска гръд!

 

Препускам аз към бойните арени,

кръстосвам пътища несъкрушим,

нападат ме хиени разярени,

разсичам ги изправени пред мен и

стоящи в ропота си, в страх и смут,

с размазани лица и разкривени,

тъй стенещи за обич, шанс и път,

с изстинала, в скована гръд!

------------

Нима не виждаш своя път?!

О, жалка моя, робска гръд!

Къде е твоят райски кът?!

Защо подлагаш се на съд?!

 

 

Лъчиста

© ЛЪЧИСТА Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??