20 abr 2010, 8:55

Ти си... 

  Poesía » Otra
821 1 17

 

 

Ти си...

 

... Ти си... някъде там...
По-невидима и от феите...
а гората се листи... вишните
бяха красиви. Целите бели!

Ти си там... в тишината!
Може би диплиш постеля
за първите прелетни птици...
Славей превзе тук луната!

Той ми пее, а аз те сънувам...
и не искам без теб да го слушам!
Скоро и първият люляк ще цъфне...
Цъфне ли, връщай се тука!

 

 

 

Посвещавам на Виолета Томова

© Лина - Светлана Караколева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??