26 oct 2007, 14:07

Ти си любовта 

  Poesía » De amor
1279 0 3
 

Ти си любовта

 

Ти си моят блян.

Ти си моята несбъдната мечта.

Ти си моят свят желан.

Ти идваш в мойте сънища

така прекрасен.

Ти си щастие, любов, мечти.

Ти сънищата ми ограбваш,

нощите омайно сладки.

О, ти си ми любим,

но защо ли идваш само във съня.

Само във съня с една несбъдната мечта

и ти си любовта.

© Веселина Христова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??