Oct 26, 2007, 2:07 PM

Ти си любовта 

  Poetry » Love
1278 0 3
 

Ти си любовта

 

Ти си моят блян.

Ти си моята несбъдната мечта.

Ти си моят свят желан.

Ти идваш в мойте сънища

така прекрасен.

Ти си щастие, любов, мечти.

Ти сънищата ми ограбваш,

нощите омайно сладки.

О, ти си ми любим,

но защо ли идваш само във съня.

Само във съня с една несбъдната мечта

и ти си любовта.

© Веселина Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??