26.10.2007 г., 14:07 ч.

Ти си любовта 

  Поезия » Любовна
1177 0 3
 

Ти си любовта

 

Ти си моят блян.

Ти си моята несбъдната мечта.

Ти си моят свят желан.

Ти идваш в мойте сънища

така прекрасен.

Ти си щастие, любов, мечти.

Ти сънищата ми ограбваш,

нощите омайно сладки.

О, ти си ми любим,

но защо ли идваш само във съня.

Само във съня с една несбъдната мечта

и ти си любовта.

© Веселина Христова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??