3 jul 2011, 18:23

Ти влачиш себе си като в игра 

  Poesía » Otra
721 0 3

Ти влачиш себе си като в ИГРА,

в която важно е да си последен.

Загинал си, преди да си УМРЯЛ.

Заровен си, преди да си погребан.

© Ема Венева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??