3.07.2011 г., 18:23 ч.

Ти влачиш себе си като в игра 

  Поезия » Друга
743 0 3

Ти влачиш себе си като в ИГРА,

в която важно е да си последен.

Загинал си, преди да си УМРЯЛ.

Заровен си, преди да си погребан.

© Ема Венева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??