Jul 3, 2011, 6:23 PM

Ти влачиш себе си като в игра 

  Poetry » Other
722 0 3

Ти влачиш себе си като в ИГРА,

в която важно е да си последен.

Загинал си, преди да си УМРЯЛ.

Заровен си, преди да си погребан.

© Ема Венева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??