3 июл. 2011 г., 18:23

Ти влачиш себе си като в игра 

  Поэзия » Другая
720 0 3

Ти влачиш себе си като в ИГРА,

в която важно е да си последен.

Загинал си, преди да си УМРЯЛ.

Заровен си, преди да си погребан.

© Ема Венева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??