22 oct 2014, 14:03

Тих спомен 

  Poesía
353 0 0

Нощен покой

в тъмния свят,

звезди безброй

и всички горят.

 

Мисли на глас

и последен стих,

заедно в час –

в спомена тих.

 

Загубена воля

в праха на речта

и кратка роля

във вечна мечта.

 

Часовник старинен,

стрелките спират,

животът машинен,

но накрая умира.

© Никица Христов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??