9 abr 2016, 19:17  

Тишина 

  Poesía » De amor
391 0 2

Тишина

 

Ако ме предадеш, ще си отида тихо.

Тъй както дойдох. Без да разбереш.

Ще те оставя в ъгъла притихнал,

вглъбен във книгата, която си четеш.

 

Ще си оставя чантата, където

си стои. Със телефона и със ключа.

При него ще се върна- при морето.

И с тишината всичко ще приключи.

 

Ако ме предадеш! А ако-не,

към тебе знай, че винаги ще тича,

със бързината на препускащи коне,

една жена, която те обича!

© Мари Елен- Даниела Стамова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??